Het halen van je rijbewijs geeft een stukje vrijheid met zich mee. Met de auto kun je immers in een korte tijd een aanzienlijke afstand afleggen. De meeste mensen vinden het fijn om meteen wanneer ze oud genoeg zijn hun rijbewijs te halen. Echter, ook op oudere leeftijd kun je nog prima je rijbewijs halen!

Een van de rijscholen waar je dit kunt doen, is bij Rijschool van den Wildenberg. Het is een familiebedrijf en je kunt hier terecht wanneer je uit Eindhoven, Helmond, Veldhoven en omgeving komt. De lessen vinden doordeweeks overdag en ’s avonds plaats, maar ook op zaterdag kun je hier terecht. Daarbij krijg je een gratis theorie- avondcursus inclusief boek en online training gratis wanneer je een pakket afneemt. Op de website rijschoolvandenwildenberg.nl kun je hier meer over lezen.

Het is een middelgrote rijschool waardoor alle klanten persoonlijke aandacht krijgen, maar er ook voor een vervangende instructeur gezorgd kan worden in geval van ziekte. Daarnaast wordt er goed rekening gehouden met de wensen van de klanten. Wanneer je het lastig vindt om rijlessen te nemen (vanwege bijvoorbeeld faalangst, autisme, ADHD et cetera), word je hierbij begeleid. Rijschool van den Wildenberg heeft ervaren instructeurs die hierin gespecialiseerd zijn.

Je hebt de keuze uit verschillende pakketten, dus je kunt zelf kiezen welke het beste bij jou past. Er is een hoog slaagpercentage en je kan gespreid betalen. Tot slot is het ook mogelijk om de rijlessen in het Engels te volgen.